Despre noi

TEAM FORCE SECURITY vă oferă soluţii integrate în domeniul de securitate.
Desfasuram activitati de paza si protectie in Bucuresti cat si la nivel national, fiind prezenti in toate colturile tarii.

Paza obiectivelor si controlul accesului

Prevenirea intrărilor neautorizate, a vandalismului, spargerilor, incendiilor, precum si detectarea oricăror activităţi si intrari nepermise pe o proprietate private sau publica.

Monitorizare si interventie auto rapida

In caz de efracție, incendiu sau sabotaj se alertează prin-un sistem modern GPS echipajele mobile de interventie pentru deplasarea imediată la obiectiv și soluționarea problemei.

Sisteme de securitate si supraveghere video

Efectuarea proiectării, instalării şi întreţinerii sistemelor de supraveghere şi semnalizare a tentativelor de efracţie, semnalare incendiu, supraveghere video locală sau cu transmisie la distanţă.

Asiguram servicii de paza si protectie pentru toate tipurile de obiective, de la cele publice, industriale, comerciale, financiar-bancare, pâna la resedinte si proprietati private.

Pentru organizarea, implementarea şi efectuarea tuturor activităţilor de pază la obiectivele dvs se va ţine cont de specificul lor pornind de la auditul de securitate efectuat la fiecare dintre obiective.

Efectuam proiectarea, instalarea şi întreţinerea sistemelor de supraveghere şi semnalizare a tentativelor de efracţie, semnalare incendiu, supraveghere video locală sau cu transmisie la distanţă.

Pentru asigurarea îndeplinirii în orice condiţii a misiunilor încredinţate, agenţii au o dotare performantă ce poate fi adaptată în funcţie de cerinţe, respectiv:

– pistol cu gaz/cu glonţ (acolo unde este necesar);
– tomfă, spray iritant lacrimogen;
– vestă antiglonţ /antişoc/multifuncţională, cască;
– mijloace de semnalizare fonică, luminoase;
– mijloace de iluminare.

Legătura Operativă între agenţi și elementele de dispozitiv pentru rezolvarea oportună a situaţiilor ce contravin intereselor beneficiarului este asigurată prin mijloace performanţe de:

– tele şi radiocomunicaţii;
– prin telefonie GSM / CDMA;
– staţii radio emisie-recepţie.

Beneficiari

Viziunea noastra

Viziunea Team Force Security este sa aducem soluții inovative și competitive in segmentul nostru de activitate, aceste soluții transformându-se intr-un real avantaj/beneficiu atât pentru colaboratorii existenți cât si pentru cei noi.

Misiunea noastra

Vom asigura în continuare, prin eforturi susţinute, o dotare la nivel ridicat a companiei noastre cu tehnică de comunicaţii, echipament de protecţie şi intervenţie, uniforme specifice, mijloace de transport, armament şi muniţie.

Promisiunea noastra

Vom continua să ne imbunătățim activitatea, implementând soluţii moderne şi eficiente de asigurare a serviciilor de pază şi securitate.Vom continua îmbunătăţirea nivelulului de formare şi pregătire profesională a personalului.

Satisfacția clienților și siguranța angajaților sunt întotdeauna pe primul loc în topul priorităților noastre.

ISO 9001 : 2015

Sistemul de management al calităţii

ISO 14001 : 2015

Sistemul de management de mediu

ISO 45001 : 2018

Sistemul de management al sănătăţii şi securităţii ocupaţionale

ISO 27001 : 2013

Sistemul de management al informaţiei

BS 7499 : 2013

Sistemul de management al serviciilor de pază

Sunteţi pregătit să vă protejaţi si monitorizaţi afacerea?