Monitorizare si interventie auto

Team Force Security

Monitorizare permanenta

Operatorii dispeceri interpreteaza fiecare semnal primit de la sistemul perimetral și sistemul de supraveghere video. Monitorizarea presupune preluarea semnalelor 24/24h zilnic. Dispeceratele Team Force Security permit monitorizarea oricarui sistem de alarma.

monitorizare-securitate-ploiesti
team-force-paza-si-interventie-auto-ploiesti

Team Force Security

Interventie auto rapida

Interventia auto rapida presupune deplasarea echipajelor de interventie la obiectivul monitorizat.In caz de efracție, incendiu, sabotaj, căderi de tensiune sau de acumulatori se alertează printr-un sistem modern GPS echipajele mobile de interventie pentru deplasarea imediată la obiectiv și soluționarea problemei. Echipajele de interventie efectueaza serviciul in puncte fixe de stationare, in zonele apropiate obiectivelor monitorizate si prin patrulare pe trasee prestabilite.

Cine poate apela la servicii de monitorizare si interventie auto

Proprietatile private, apartamente sau vile;
Cladiri sau sedii de birouri;
Hoteluri, magazine, restaurante;
Institutii publice ;
Parcuri publice;
Unitati de invatamant.

Promisiunea noastra

Vom continua să ne imbunătățim activitatea, implementând soluţii moderne şi eficiente de asigurare a serviciilor de pază şi securitate.

Vom asigura în continuare, prin eforturi susţinute, o dotare la nivel ridicat a companiei noastre cu tehnică de comunicaţii, echipament de protecţie şi intervenţie, uniforme specifice, mijloace de transport, armament şi muniţie.