Sisteme de securitate

Team Force Security

Sisteme de securitate

Efectuarea proiectării, instalării şi întreţinerii sistemelor de supraveghere şi semnalizare a tentativelor de efracţie, semnalare incendiu, supraveghere video locală sau cu transmisie la distanţă. Sistemul de protecție perimetrală este conceput pentru a transmite alarme chiar și la o tentativă de pătrundere, astfel sistemul sesizează chiar de la prima incercare a infractorilor de a se apropia.
Semnalele transmise de către sistem fiind monitorizate și de alte sisteme de securitate și detecție secundară.

sisteme-de-alarma-permetrala-security

Sistemele de protecție perimetrală

Sistemele de securitate si protecție perimetrală se utilizeaza in special pentru protecția exterioară a obiectivelor ca: aeroporturi, clădiri , ansambluri de clădiri, vile, fabrici, depozite, ferme, stații de transformare energie electrică, combinate, bălți sau lacuri piscicole, șa, și se pot folosi atât la intrare cât și la ieșire.
Echipamentele ce compun aceste sisteme de protecție perimetrală sunt special concepute pentru a funcționa in mediul exterior fiind rezistente la temperatură, radiații solare, curenți de aer, umiditate,etc., amplasarea elementelor emițătoare și receptoare putăndu-se face la distanțe de cateva sute de metri.

Sisteme de detectie secundară

Aceste sisteme de detectie secundară permit urmarirea infractorilor și după patrunderea acestora in interiorul perimetrului și sunt conectate in dispeceratu. Operatorii dispeceri interpreteaza fiecare semnal primit de la sistemul perimetral și sistemul de supraveghere video, iar in caz de efracție, incendiu, sabotaj, căderi de tensiune sau de acumulatori se alertează prin-un sistem modern GPS echipajele mobile de interventie pentru deplasarea imediată la obiectiv și soluționarea problemei.