Termeni si conditii

Obligatii generale

Acest site este deținut de către Team Force Security, care vă oferă dreptul de a accesa și utiliza site-ul sub rezerva acceptării de către dumneavoastră a acestor Termeni și condiții. Accesând și utilizând site-ul vă oferiti automat și neechivoc acordul pentru respectarea Termenilor și condițiilor de pe site.

Accesul pe site-ul www.teamforce.ro (denumit în continuare site-ul / sit-ul) este permis oricărei persoane fizice sau juridice (denumită în continuare utilizator ), care respectă prezenții Termeni și condiții.

Continutul site-ului

TEAM FORCE SECURITY SRL isi rezerva dreptul de a aduce modificari sau a actualiza continutul acestui site fara un anunt in prealabil. Totalitatea continutului site-ului www.teamforce.ro este proprietatea TEAM FORCE SECURITY SRL si este aparat de legislatia in vigoare pentru protectia drepturilor de autor.

Ne rezervăm dreptul de a nu permite postarea și/sau de a șterge imediat și fără vreo notificare prealabilă orice comentariu de pe site care conține un limbaj nepotrivit, erori grave de scriere sau care ar putea să ne aducă un prejudiciu de imagine și/sau să ne creeze o stare de disconfort, nouă sau utilizatorilor și vizitatorilor.

Utilizatorii inteleg si accepta ca toate informatiile, datele, materialele postate pe site au doar un caracter informativ si orientativ, si ca administratorul site-ului nu poate fi tras la raspundere in niciun caz si in niciun mod pentru veridicitatea si validitatea continutului site-ului, sau pentru orice efect juridic decurgand din utilizarea acestuia.

Nu putem garanta utilizarea discontinuă și neîntreruptă a site-ului. Este posibil să intervină erori, defecte, viruși sau alte comportamente dăunătoare pe site sau pe servere care să îl facă indisponibil. Vom lua toate măsurile pentru a limita și pentru a înlătura asemenea evenimente neplăcute în cel mai scurt timp posibil. Nu aveți dreptul să interveniți în operarea site-ului nostru și nici să luați vreo măsură de intervenție asupra echipamentului nostru informatic, indiferent de motiv și indiferent de rezultatul obținut.

Fotografiile, filmuletele,datele si cifrele de pe acest site pot avea caracter informativ si sa difere de realitate.

Folosirea acestui website

Accesul pe acest website se face gratuit. Scopul website-ului este de a informa, de a ajuta utilizatorii sa gaseasca cat mai usor, structurat si rapid informatiile necesare. Pentru ca www.teamforce.ro sa poata garanta permisiunea de utilizare a acestui website, trebuie respectati urmatorii termeni de utilizare:

– WEBSITE-UL SE VA UTILIZA DOAR IN INTERES PERSONAL SI NON-COMERCIAL.

– NU SE VA COPIA SAU DISTRIBUI NICI O INFORMATIE (text, poze, video, sau orice alt material) FARA A OBTINE IN PREALABIL ACORDUL SCRIS DE LA ADMINISTRATORUL WEBSITE-ULUI.

– NU VETI MODIFICA SAU DEGRADA NICI O PARTE DIN ACEST WEBSITE, IN AFARA DE PARTILE UNDE AVETI LEGAL SI PRESTABILIT ACCES.

– NU VETI PUBLICA PE ACEST WEBSITE INFORMATII CARE POT INDUCE IN EROARE CORECTITUDINEA DATELOR (text, materiale video, poze, etc).

– VETI RESPECTA TERMENII SI CONDITIILE IMPUSE DE ACEST WEBSITE.

Dumneavoastra sunteti singurul raspunzator pentru daunele cauzate atat website-ului cat si altora, prin utilizarea neautorizata. In calitate de utilizator cu sau fara cont, sunteti de acord sa nu folositi nici un program, aplicatie sau orice alt mijloc de accesare automata a website-ului, in vederea spamming-ului, flood-ului, furtului de date, modificarii sau alterarii website-ului. Sunteti singurul raspunzator pentru activitatea desfasurata pe acest website.

Tentativa de frauda

Orice tentativa de acces neautorizat a serverului, bazelor de date, datelor personale sau a continutului site-ului www.teamforce.ro va fi raportata catre autoritatile competente si va face obiectul unei plangeri penale.

Litigii

Toate litigiile care pot aparea intre Beneficiar si Furnizor vor fi rezolvate pe cale amiabila. In cazul in care rezolvarea conflictului nu este posibila pe cale amiabila, competenta revine Instantelor de Judecata Romane, de pe raza municipiului Bucuresti.

Politica de confidentialitate / GDPR

TEAM FORCE SECURITY iti aduce la cunostinta regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor). GDPR a fost adoptat la data de 27 aprilie 2016, a intrat in vigoare pe24 mai 2016 si se va aplica direct incepand cu 25 mai 2018.

Datele solicitate in urma acordului scris cu TEAM FORCE SECURITY sunt prelucrate in mod legal, echitabil si transparent fata de persoana vizata. Datele sunt colectate in scopuri determinate, explicite si legitime si nu sunt prelucrate ulterior intr-un mod incompatibil cu aceste scopuri.

Inainte de obtinerea consimtamantului, persoanei vizate i se va furniza, intr-un limbaj simplu si clar: identitatea operatorului, scopurile prelucrarii, tipurile de date colectate, existenta dreptului de retragere si, daca e cazul, informatii despre profilare si decizii automate.

La cererea expresa, in scris, TEAM FORCE SECURITY va efectua stergerea completa si definitiva a tuturor informatiilor cu caracter personal. In orice moment TEAM FORCE SECURITY poate pune la dispozitie modalitatea prin care datele cu caracter personal sunt folosite. Dreptul de a vizualiza propriile date prin Subject Access Requests (SAR) permite exercitarea dreptului de a obtine acces la informatiile detinute despre propria persoana vizata in termen de o luna de la primirea solicitarii.

Prevederile de mai sus nu mai au caracter valid in situatiile in care (1) datele nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor, (2) s-a retras consimtamantul si nu exista un alt temei juridic pentru prelucrare, (3) persoana se opune prelucrarii si nu există motive legitime care sa prevaleze in ceea ce priveste prelucrarea sau (4) datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal, persoana are dreptul de a obtine stergerea datelor care o privesc, fara intarzieri nejustificate.

Pentru orice informatie aditionala despre prelucrarea informatiilor ne puteti contacta.